Special: Casual Cosplay #2 – Elizabeth

Casual cosplay is een vorm van cosplay die je altijd en overal uit kan voeren. Je hoeft je hobby niet langer te beperken tot de hallen van een Comic Con, want deze outfits kan je ook gewoon naar werk of naar school dragen. In deze wekelijkse rubriek zet GamerGIRL de tofste casual cosplay outfits voor je op een rijtje!

Het is woensdag, wat betekent dat het natuurlijk weer tijd is voor een nieuwe casual cosplay outfit! Heb je een geheugensteuntje nodig over wat casual cosplay ook alweer precies is? Check dan even onze eerste casual cosplay rubriek, waar we uitleggen wat deze term precies inhoudt.

GamerGIRL zet in deze rubriek iedere week een toffe casual cosplay outfit voor je klaar. Alle kledingstukken en accessoires in deze rubriek zijn gewoon in Nederland te verkrijgen, bij winkels zoals H&M, Large en Zalando. En om het je extra makkelijk te maken, plaatsen we de linkjes naar de webwinkels gewoon onder de collage. Zo kan je meteen doorklikken en hoef je niet zelf op zoek te gaan.

Casual cosplay #2: Elizabeth (BioShock Infinite)

Deze week hebben we een outfit samengesteld voor de prachtige femme fatale Elizabeth uit BioShock Infinite. Om precies te zijn, gaat het hier om de outfit van Elizabeth uit de Burial At Sea DLC-pakketten voor de game. In deze DLC keren spelers terug naar de dystopische onderwaterstad Rapture, het decor voor de voorgaande games in de serie.

BioShock Infinite verscheen in 2013 en was een enorm succes: de game heeft in dat jaar maar liefst 42 Game Of The Year awards in de wacht gesleept, samen met een hele hoop andere awards voor bijvoorbeeld het beste grafisch design, beste verhaal en beste muziek. Elizabeth speelt een grote rol in het verhaal van BioShock Infinite en het grootste deel van de game breng je samen met haar door. In de Burial At Sea DLC is ze een speelbaar personage en krijgen we eindelijk de kans om zelf in de huid van Elizabeth te kruipen.

Wij hebben een elegante casual cosplay outfit samengesteld, gebaseerd op de kleding die Elizabeth in Burial At Sea draagt. Steel de look hier:

Meer weten over deze prachtige dame? Bekijk dan ook even deze trailer voor Burial At Sea.

Wie willen jullie zien in de volgende casual cosplay rubriek? Laat het ons weten via de comments onder dit artikel, Facebook of Twitter!

Laura
Oprichter van GamerGIRL. Kan urenlang doorpraten over de filosofie van BioShock, is een groot Mass Effect-fan en heeft een obsessie met haar PS Vita. Heeft behalve games ook een zwak voor films, televisieseries, gadgets en muziek.
Laura on EmailLaura on FacebookLaura on LinkedinLaura on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *