Special: Casual Cosplay #5 – Sam (Until Dawn)

Casual cosplay is een vorm van cosplay die je altijd en overal uit kan voeren. Je hoeft je hobby niet langer te beperken tot de hallen van een Comic Con, want deze outfits kan je ook gewoon naar werk of naar school dragen. In deze wekelijkse rubriek zet GamerGIRL de tofste casual cosplay outfits voor je op een rijtje!

Het is woensdag, wat betekent dat het natuurlijk weer tijd is voor een nieuwe casual cosplay outfit! Heb je een geheugensteuntje nodig over wat casual cosplay ook alweer precies is? Check dan even onze eerste casual cosplay rubriek, waar we uitleggen wat deze term precies inhoudt.

GamerGIRL zet in deze rubriek iedere week een toffe casual cosplay outfit voor je klaar. Alle kledingstukken en accessoires in deze rubriek zijn gewoon in Nederland te verkrijgen, bij winkels zoals H&M, Large en Zalando. En om het je extra makkelijk te maken, plaatsen we de linkjes naar de webwinkels gewoon onder de collage. Zo kan je meteen doorklikken en hoef je niet zelf op zoek te gaan.

Casual cosplay #5: Sam (Until Dawn)

Samantha Giddings, beter bekend als gewoon Sam, is één van de acht tieners die je in de horrorgame Until Dawn onder de knoppen neemt. In deze angstaanjagende game trekt een groep tieners voor een jaarlijks uitje naar een verlaten berghuis, maar ze zijn deze keer niet alleen…

Sam wordt in de game zelf beschreven als ijverig, zorgzaam en avontuurlijk. In tegenstelling tot haar vele vrienden is Sam niet echt een drama queen. Dat betekent niet dat ze saai is; deze toffe meid heeft een sterke persoonlijkheid en een hele hoop pit. Ze geeft enorm veel om haar vrienden, maar ook om dieren en de natuur. Daarbij is ze vredelievend en heeft ze eigenlijk een hekel aan geweld en conflict, maar zal ze zeker voor haar vrienden en zichzelf vechten als dat nodig is. Het kan zijn dat Sam je bekend voor komt, aangezien de actrice Hayden Panettiere (Heroes, Nashville) model heeft gestaan voor de motion capture en de stem van dit personage.

Wij hebben deze week een stylish casual cosplay outfit samengesteld, gebaseerd op de kleding die Sam in Until Dawn draagt. Steel de look hier:

Meer zien van Sam? Check dan ook even deze angstaanjagende Until Dawn trailer!

Wie willen jullie zien in de volgende casual cosplay rubriek? Laat het ons weten via de comments onder dit artikel, Facebook of Twitter!

Laura
Oprichter van GamerGIRL. Kan urenlang doorpraten over de filosofie van BioShock, is een groot Mass Effect-fan en heeft een obsessie met haar PS Vita. Heeft behalve games ook een zwak voor films, televisieseries, gadgets en muziek.
Laura on EmailLaura on FacebookLaura on LinkedinLaura on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *