Special: Casual Cosplay #6 – Max Caulfield

Casual cosplay is een vorm van cosplay die je altijd en overal uit kan voeren. Je hoeft je hobby niet langer te beperken tot de hallen van een Comic Con, want deze outfits kan je ook gewoon naar werk of naar school dragen. In deze wekelijkse rubriek zet GamerGIRL de tofste casual cosplay outfits voor je op een rijtje!

Het is woensdag, wat betekent dat het natuurlijk weer tijd is voor een nieuwe casual cosplay outfit! Heb je een geheugensteuntje nodig over wat casual cosplay ook alweer precies is? Check dan even onze eerste casual cosplay rubriek, waar we uitleggen wat deze term precies inhoudt.

GamerGIRL zet in deze rubriek iedere week een toffe casual cosplay outfit voor je klaar. Alle kledingstukken en accessoires in deze rubriek zijn gewoon in Nederland te verkrijgen, bij winkels zoals H&M, Large en Zalando. En om het je extra makkelijk te maken, plaatsen we de linkjes naar de webwinkels gewoon onder de collage. Zo kan je meteen doorklikken en hoef je niet zelf op zoek te gaan.

Casual cosplay #6: Max Caulfield (Life is Strange)

Max Caulfield is het hoofdpersonage van de verhalende interactieve dramagame Life is Strange, die in 2015 uitkwam. Max lijkt een doodgewone tiener, maar ze komt erachter dat ze over speciale krachten beschikt waarmee ze de tijd kan stilzetten of zelfs terugdraaien. Natuurlijk begint ze hier al snel mee te experimenteren, maar wanneer je met tijd knoeit kunnen er vreselijke dingen gebeuren…

Dit fenomeen staat ook wel bekend als het butterfly effect en speelt een belangrijke rol in de game. Je kan namelijk op ieder gewenst moment de tijd terugdraaien, maar pas op: als je iets verandert in het verleden, zal dat zeker gevolgen in de toekomst hebben. Deze prachtige emotionele achtbaanrit is een zekere aanrader voor iedereen die van een goed verhaal in games houdt. Het is dan ook niet gek dat Life is Strange veel prijzen in ontvangst heeft genomen, waaronder Best Original Game en Best Adventure bij de Global Game Awards en Game of the Year bij de The Games For Change Awards. Wil je meer van Life is Strange? Eerder hebben we al een casual cosplay outfit samengesteld voor de beste vriendin van Max, Chloe Price.

Wij hebben een alledaagse casual cosplay outfit samengesteld, gebaseerd op de kleding die Max in Life is Strange draagt. Steel de look hier:

Kom meer te weten over Max in deze prachtige trailer voor Life is Strange:

Wie willen jullie zien in de volgende casual cosplay rubriek? Laat het ons weten via de comments onder dit artikel, Facebook of Twitter!

Laura
Oprichter van GamerGIRL. Kan urenlang doorpraten over de filosofie van BioShock, is een groot Mass Effect-fan en heeft een obsessie met haar PS Vita. Heeft behalve games ook een zwak voor films, televisieseries, gadgets en muziek.
Laura on EmailLaura on FacebookLaura on LinkedinLaura on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *