WIN: Injustice 2!

Alle superheldenfans opgelet: vanaf deze week kunnen we aan de slag met Injustice 2! In deze vechtgame kunnen allerlei DC superhelden én superschurken met elkaar op de vuist gaan in grootse gevechten. GamerGIRL mag een gelukkige winnaar blij maken met Injustice 2 voor de PlayStation 4!

In 2013 kwam de game Injustice: Gods Among Us uit. In deze vechtgame konden spelers aan de slag met allerlei karakters uit het DC universum, die elkaar in grootse gevechten tegen het lijf gingen. Hier kwamen veel bekende personages in voor, zoals Batman, Superman, The Joker, Wonder Woman, Harley Quinn en The Flash, maar er zaten natuurlijk nog veel meer andere karakters in de game. Deze game was een groot succes en sleepte zelfs aan het einde van het jaar verschillende prijzen in de wacht voor “Best Fighting Game”. Niet gek dus, dat er een vervolg aan zat te komen!

Injustice 2 bevat grotendeels dezelfde gameplay als zijn voorganger: nog steeds is het je doel om vijanden door middel van gevechten uit de weg te ruimen. Daarnaast bevat Injustice 2 nieuwe RPG-elementen, zoals het aanpassen van de abilities en statistieken van je personage door middel van de gear die je verkrijgt. Het verhaal van de game volgt Batman, die te maken krijgt met een groep superschurken genaamd The Society. Natuurlijk zijn er weer een hoop bekende DC karakters in de game te vinden, maar we kunnen ook met nieuwe personages aan de slag. Enkele van deze nieuwe toevoegingen zijn Black Canary, Captain Cold, Deadshot, Gorilla Grodd, Poison Ivy en Supergirl: stuk voor stuk karakters die fans van DC televisieseries als Gotham, The Flash, Arrow en Supergirl wel zullen herkennen!

Win Injustice 2 voor de PlayStation 4!

Zou jij graag aan de slag gaan met deze toffe game? Dan heb je geluk, want GamerGIRL geeft in samenwerking met Media Tornado een exemplaar van Injustice 2 voor de PlayStation 4 weg! Om mee te doen hoef je slechts de volgende simpele stappen te doorlopen:

  1. Like de Facebookpagina van GamerGIRL of volg GamerGIRL op Twitter
  2. Deel het Facebookbericht met de actie of retweet het Twitterbericht met de actie

Uit iedereen die deze twee stappen heeft doorlopen, wordt volgende week één winnaar gekozen die Injustice 2 thuisgestuurd krijgt. Doe je mee op Facebook en Twitter? Dan maak je dubbel kans! Succes iedereen, en wie weet kan jij binnenkort aan de slag met deze toffe game!

Update: Deze winactie is inmiddels afgelopen. Check de Facebook of Twitter van GamerGIRL om erachter te komen wie de gelukkige winnaar is!

Laura
Oprichter van GamerGIRL. Kan urenlang doorpraten over de filosofie van BioShock, is een groot Mass Effect-fan en heeft een obsessie met haar PS Vita. Heeft behalve games ook een zwak voor films, televisieseries, gadgets en muziek.
Laura on EmailLaura on FacebookLaura on LinkedinLaura on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *