Column: De week in games #3

Het is zondag, wat betekent dat het tijd is voor een nieuwe “De week in games”! In deze rubriek bespreek ik elke zondag de games die ik de afgelopen week heb gespeeld, heb gekocht of waar ik op een andere manier mee te maken heb gekregen.

Deze week heb ik eindelijk de kans gehad om Persona 5 uit te spelen. Met maar liefst 90 uur op de teller kan ik eindelijk zeggen dat ik de laatste, de echte laatste, en de échte echte laatste baas verslagen heb. Want bazen, die zijn niet gering in Persona games. Wat een prachtige JRPG was dit, Persona stelt wederom niet teleur. Houd je ook maar enigszins van JRPGs of ben je benieuwd naar het genre, dan is dit een zekere aanrader. Meer daarover kan je lezen in mijn Persona 5 review.

Verder was het moment waar ik al lang naar uitkeek eindelijk daar: de Prey demo! Ik heb ‘m meteen gedownload en gespeeld, en ik was erg onder de indruk van deze toffe sci-fi shooter. Gisteren heb ik al een uitgebreide preview geschreven over deze demo, waarin je terecht kan voor mijn eerste indrukken. De game komt aan het einde van volgende week uit en ik kan dan ook niet wachten om er echt mee aan de slag te gaan.

Ook was het natuurlijk Koningsdag en ik was dus al vroeg in de ochtend op de vrijmarkt te vinden. Hier heb ik Final Fantasy III gevonden voor de Nintendo DS, samen met nog wat andere toffe aankopen zoals Pokémon Monopoly, een soort Pokémon kaartspel en een Skitty figuurtje. De Nintendo-gerelateerde aankopen gaan verder, want aan het einde van de week kwam Mario Kart 8 Deluxe uit voor de Nintendo Switch die inmiddels ook al aan de collectie is toegevoegd. Met een hoop co-op plezier tot gevolg!

Hebben jullie nog toffe games gescoord op Koningsdag? En naar welke games kijken jullie uit? Laat het GamerGIRL weten via de comments!

Laura
Oprichter van GamerGIRL. Kan urenlang doorpraten over de filosofie van BioShock, is een groot Mass Effect-fan en heeft een obsessie met haar PS Vita. Heeft behalve games ook een zwak voor films, televisieseries, gadgets en muziek.
Laura on EmailLaura on FacebookLaura on LinkedinLaura on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *