Column: De week in games #7

Het is weer zondag, wat betekent dat het tijd is voor een nieuwe “De week in games”! In deze rubriek bespreek ik elke zondag de games die ik de afgelopen week heb gespeeld, heb gekocht of waar ik op een andere manier mee te maken heb gekregen.

Deze week zat ik de hele week in Engeland, waardoor ik niet heel veel tijd heb gehad om games te spelen. Maar Engeland betekent wel een hoop toffe gamewinkels, en ook deze keer kon ik het niet laten om een paar toffe titels mee naar huis te nemen.

Aan het begin van de week kwam ik de game Killer is Dead tegen, een game met een uniek stijltje waar ik al langere tijd interesse in heb, maar nog nooit echt aan ben toegekomen. Hopelijk komt daar binnenkort verandering in, want ik ben zeer benieuwd of de gameplay net zo tof is als de visuele stijl doet vermoeden.

Later in de week heb ik ook nog Uncharted 4: A Thief’s End en Batman: Return to Arkham aan mijn collectie toegevoegd. Ook met deze twee (of beter gezegd drie) games wil ik al langere tijd aan de slag. Nu moet ik alleen nog de tijd vinden om met al deze nieuwe games te beginnen…

Welke games hebben jullie deze week gespeeld? Laat het GamerGIRL weten in de comments!

Laura
Oprichter van GamerGIRL. Kan urenlang doorpraten over de filosofie van BioShock, is een groot Mass Effect-fan en heeft een obsessie met haar PS Vita. Heeft behalve games ook een zwak voor films, televisieseries, gadgets en muziek.
Laura on EmailLaura on FacebookLaura on LinkedinLaura on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *