Column: De week in games #1

Tijd voor een nieuwe, wekelijkse rubriek! In “De week in games” bespreek ik elke zondag de games die ik de afgelopen week heb gespeeld, heb gekocht of waar ik op een andere manier mee te maken heb gekregen.

Deze eerste rubriek is eigenlijk best saai, want deze week heb ik alleen maar Persona 5 gespeeld. Zelfs Mass Effect Andromeda en Destiny werden niet meer opgestart. Nee, deze week was het all about Persona. En vorige week ook, trouwens.

Sinds ik voor het eerst Persona 4: Golden speelde op mijn geliefde PS Vita was ik verkocht aan de reeks. Met een geweldige mix tussen RPG, life sim en dungeon crawler wist de serie snel een plekje in mijn hart te veroveren. Om maar niets te zeggen over de enorme hoeveelheid content in de titels; met iedere Persona game ben je gemakkelijk zo’n honderd uur verder. En die prachtige visuele stijl, gecombineerd met een immens catchy soundtrack… Zo kan ik nog wel even doorgaan. Na het uitspelen van Persona 4: Golden kocht ik al snel Persona 3 Portable, wederom op de PS Vita. Het ging hierbij om een port van dezelfde PSP-game: wat minder mooi dus, maar nog steeds bevatte het de geweldige gameplay waar de serie om bekend staat. En daar draait het natuurlijk om.

Kortom: niet gek dus, dat ook het vijfde deel mij zeer weet te boeien. Benieuwd naar deze toffe JRPG? Eerder deze week heb ik een review geschreven, waarin de game een prachtig cijfer weet te behalen. Met welke games zijn jullie deze week bezig geweest? Laat het GamerGIRL weten in de comments!

Bekijk ook even deze toffe Persona 5 gameplay trailer:

Laura
Oprichter van GamerGIRL. Kan urenlang doorpraten over de filosofie van BioShock, is een groot Mass Effect-fan en heeft een obsessie met haar PS Vita. Heeft behalve games ook een zwak voor films, televisieseries, gadgets en muziek.
Laura on EmailLaura on FacebookLaura on LinkedinLaura on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *